'Wat wil ik nu echt?'

Deze tijd roept veel vragen op, bij mij en bij de mensen om me heen. In het nieuws en op social media lees ik veel verwarring, vragen en ook ruimte en tijd (of juist geen tijd, maar wel noodzaak) voor (her)bezinning. Ik vind dat heel herkenbaar. De vraag 'wat wil ik nu echt?' dringt zich in tijden als deze zo makkelijk op. 

Unsplash 2 coffee cups by joshua-ness.jp

Het helpt om hier eens met anderen over door te praten. Bijv. met je partner, vrienden, familie. En soms is het ook heel fijn om gewoon eens te praten met iemand die wat verder weg staat, en die door te luisteren en goede, soms confronterende, vragen stelt, je kan helpen om de weg weer te vinden door de wildernis heen. Dat is nu precies waar ik goed in ben! Dus als jij ook met wat vragen rondloopt en je bent op zoek naar de weg in de wildernis, neem dan gerust contact met me op om te kijken hoe ik jou daarbij kan helpen. 

Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek doen we via videobellen, en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Neem gerust contact op voor meer informatie!

De maatregelen die genomen zijn om het corona virus in te dammen, hebben natuurlijk ook invloed op mijn aanbod. Gelukkig is er heel veel mogelijk binnen de 1,5 meter beperking. Zo doe ik mijn gesprekken op dit moment vooral thuis aan mijn keukentafel, maar ook wandelend (met 1,5 meter afstand natuurlijk) of via videobellen. We overleggen samen wat mogelijk is.

1,5 meter afstand.jpg