top of page

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het geven van trainingen voor organisaties en groepen. Zo heb ik in verschillende zorginstellingen trainingen verzorgd over o.a. communicatie, identiteit en professie en heb ik andere groepen getraind op het gebied van conflicthantering, veranderprocessen bij individuen en coaching.

Het boeit me om te zien en ervaren hoe groepen werken, hoe groepsprocessen bijdragen aan individuele ontwikkeling en andersom en ik geniet ervan met groepen te werken.

dylan-gillis-KdeqA3aTnBY-unsplash.jpg

Op dit moment bied ik met name 2 soorten trainingen aan voor organisaties, zie onder. Mocht je interesse hebben in een training die niet hieronder staat beschreven, of je hebt een specifieke vraag, neem dan gerust contact met me op via de contactpagina; als blijkt dat mijn expertise aansluit bij  jouw wensen dan stuur ik je op korte termijn een offerte op maat.

Teamtraining Energy Drives

Aan de hand van individuele Energy Drives scans (zie ook onder Aanbod) van ieder teamlid, die zowel de individuele drijfveren meet als ook de mate waarin iemand ervaart dat hij of zij daarop wordt bediend binnen zijn team, neem ik je team mee op een tocht waarop je leert hoe je team onderling communiceert, wat daaraan ten grondslag ligt en hoe je als team meer vanuit ieders kracht kunt werken, waardoor je slagvaardiger wordt als team en betere resultaten behaalt.

zebrapaden unsplash.jpg

Werken aan je team?

john-schnobrich-2FPjlAyMQTA-unsplash.jpg
nicole-honeywill-dGxOgeXAXm8-unsplash.jp
james-baldwin-b9vkGONY4eI-unsplash.jpg

Communiceren kun je leren

Als het moeilijk gaat tussen mensen, als een team niet lekker functioneert, dan is er in de meeste gevallen wat mis met de communicatie. En dat is ook wel logisch, want communiceren is best lastig! We doen het allemaal, elke dag, soms bewust en soms niet. En we weten vaak ook best wel een beetje hoe het werkt. En toch blijkt keer op keer dat goed en effectief communiceren wat je bedoelt moeilijk is, tijd kost, een open houding en bewuste aandacht vergt. Terwijl je als team ook zo onder druk kunt staan vanwege deadlines, hoge eisen, tijdtekort en werkdruk. Zeker dan is communiceren niet eenvoudig.

Het goede nieuws is: communiceren kun je leren!

Tijdens deze training gaan we op ontdekkingstocht naar goede vormen van communicatie, door te leren en proberen, bewust te worden van onze houding en het effect van onze communicatie, kritisch kijken naar onszelf en concrete handvatten te krijgen voor effectieve communicatie.

Deze teamtraining zal je team helpen effectiever te communiceren, waardoor je makkelijker samenwerkt en sneller je doelen haalt.

bottom of page