top of page
Mijn tarieven

Hier genoemde prijzen zijn een indicatie. In overleg wordt een offerte op maat gemaakt. Neem gerust eens contact op voor meer informatie!

bloesem rose - unsplash.jpg
IMG_1426.JPG

Kennismakingsgesprek

Gratis

Omdat het voor effectieve coaching of counseling belangrijk is dat je een klik hebt met mij als coach, dat je ervaart dat je mij en mijn methoden kunt vertrouwen en je verhaal aan mij kunt toevertrouwen, vind ik het belangrijk dat we elkaar eerst vrijblijvend ontmoeten. Dit eerste kennismakingsgesprek is dan ook helemaal gratis en duurt ongeveer 30 tot 45 minuten! Tijdens (of na) dit gesprek besluiten we samen of ik de juiste persoon ben voor jouw vraag of doel en bekijken we of en hoe we samen verder gaan.

Coaching of Counseling

Vanaf €95 incl.

Een coaching of counseling sessie duurt vaak een uur. In overleg kan ook besloten worden tot gesprekken van 1,5 uur te hebben. De prijs wordt dan evenredig verhoogd. Ook is het mogelijk om een 5- of 10-strippenkaart te kopen. Vraag een offerte via de contactpagina.

Energy Drives

Basispakket €427 incl.

De Energy Drives scan is een mooi uitgangspunt voor één of meer coaching sessies, altijd gebaseerd op jouw beginvraag. Het basispakket Energy Drives bestaat uit een eerste coachgesprek, de Energy Drives scan (die vul je thuis in op je computer), een digitale versie van de uitkomst van jouw ED scan, een mooi bewaarmapje met een print van je scan en een handige waaier met de uitleg van alle drijfveren, en een coachgesprek n.a.v. de uitkomst van je scan.

Dit basispakket kan natuurlijk altijd uitgebreid worden met bijvoorbeeld enkele coachgesprekken. Neem vrijblijvend contact met me op, dan maak ik op basis van jouw vraag een offerte.

Training of workshop

Prijzen variëren

Zodra hier op de website bekend wordt gemaakt welke training of workshop wanneer wordt gegeven, staat de prijs er direct bij.

Training op maat

Prijs in overleg

Neem contact op voor een training op maat, dan maak ik aan de hand van je vraag een passende offerte. Trainingen kunnen ook in-company worden gegeven.

Zie ook hier wat ik voor bedrijven en organisaties heb te bieden.

img-dreambig.jpg

Als de kosten voor coaching voor jou om één of andere reden een belemmering vormen, neem dan even contact met me op. We komen er vast samen uit.

IMG_1819.JPG
bottom of page