top of page

Mariëlle, 30

Mijn ervaring met Eveline als coach is dat je echt jezelf kunt zijn bij haar. Ze kan goed aanvoelen wat je nodig hebt. Het is bij haar zeker geen kwestie van alleen maar testjes invullen (hooguit dienen die als leidraad voor een goed gesprek). Onze gesprekken waren erg persoonlijk. Dit is wat ik als heel fijn heb ervaren. Dankzij Eveline heb ik weer zicht gekregen op wat voor mij belangrijk is en hoe ik mijn leven daarop kan inrichten zodat ik me goed kan blijven voelen en keuzes kan blijven maken die goed bij me passen. Dit heeft me veel rust gegeven.

 

Ik weet dat ik altijd weer bij haar aan kan kloppen als ik een sparringpartner nodig heb maar ben me er nu ook bewuster van dat ik al mensen in mijn omgeving heb verzameld waarvan ik weet dat ze mij kunnen helpen en waarvan ik ook voel wie ik op welk moment zou kunnen vragen.

 

Mocht je twijfelen om in gesprek te gaan met Eveline als coach omdat er een klein stemmetje in je hoofd zegt dat je dat misschien moet doen zeg ik: doen! Het kan je alleen maar meer (zelf)inzicht geven.

spiegelbeeld in scherf - unsplash.jpg

Cornelia, 60

Als coach heb ik Eveline ervaren als een open, toegankelijk, empathisch persoon, die met me meegelopen is tijdens het coachtraject. Doordat ze toegankelijk is, had ik al snel vertrouwen in haar als coach en kon ik helemaal mezelf zijn.

Open en eerlijk bracht zij zaken onder ogen, of d.m.v. oefeningen kwam ik er zelf achter. Regelmatig werd een spiegel voorgehouden, zodat ik ook kon ervaren hoe ik overkwam. Het was niet altijd gemakkelijk, maar ik ben zeker een stuk verder gekomen. Veel zaken aangereikt gekregen, waarmee ik in de praktijk aan de slag kan.

Kortom ik ben heel blij met een coach als Eveline!

Vrouw, 34

Eveline is een fijne coach die door haar vragen en veelzijdige creatieve manier van coachen leidt naar ontdekkingen. Ook als je vastloopt in je gedachten en het chaos is kan zij goed samenvatten en ordenen.

Het is een heel leerzame en fijne coaching periode geweest.

IMG_1426.JPG
bottom of page