top of page
Search
  • EvelineC

De grote 3

Heelheid, schoonheid, plezier; 3 thema’s die me dierbaar zijn, die me uitdagen en waarin ik ernaar verlang verbinding te maken met anderen. Verbinding met jou!


Het is mijn verlangen de wereld te vullen met schoonheid, plezier en heelheid. Thema’s die in mijn eigen leven, gezin, relaties en werk een belangrijke rol spelen, maar tegelijkertijd ook soms zo ontzettend moeilijk zijn. Dit herken ik ook bij veel mensen om me heen. Als alles gaat zoals het moet en het ons voor de wind gaat, dan zijn dit prachtige thema’s. Dan is het leven mooi, leuk en goed. Maar in onze gebroken wereld gaat het zo vaak mis. Dan ervaren we geen schoonheid in ons leven, is het plezier ver te zoeken en merken we in alles dat we ‘niet genoeg’ zijn. Ik geloof dat als we elkaar opzoeken rondom deze thema’s, er eerlijk en kwetsbaar met elkaar over spreken, met elkaar oplopen in de reis van ons leven en onze ontdekkingen weer uitdelen, we de wereld mooier, leuker en meer heel kunnen maken!


Dus… Heb jij het zicht op de schoonheid van de wereld, van jouw leven verloren? Is de lust tot lachen je vergaan? Ben je het plezier in je dagelijks leven kwijt? Overvalt het gevoel dat je ‘niet goed genoeg’ bent jou ook wel eens? Of misschien wel heel vaak?


Neem dan eens vrijblijvend contact met me op via Facebook (@coachingspraktijkMetanoia) of via de website.

Wie weet welke vergezichten er open gaan....


Wat zijn jouw grote 3?

13 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page